Sreda, 24.04.2024, 10:49Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde                            
 






//batinacinfo.ucoz.com/welcome.gif

batinac.com
 
     GLAVNA STRANA ::  MOJ PROFIL ::  REGISTRUJ SE ::  LOGUJ SE ::  Prijavljeni ste kao: Gost ::  Grupa "Gost" ::  Odjava :: Odjavi se :: Dobrodosli, Gost RSS

  


Batinacki Asfalt


Glavni meni

Zanimljivosti

Prijatelji Sajta

Citati

Vic Dana

Mini-Chat

Anketa
Kako vam se svidja novi Sajt ?
Ukupno odgovora: 309

Vesti Dana

Sve Vesti
Sve Vesti

Srpska Dijaspora
Ministrastvo za Dijasporu
Srpska Dijaspora

Srpska Politika
Srpska Analitika


Prijatelji Sajta

Bogojevic Reisen

Iris Bestattung



Foto Galerija
Grcka com.
Travel Videos

Podeli
Neue Seite 1

 


Glavna Strana » 2009 » Septembar » 24 » ADMINISTRATOR SAŠA
00:08
ADMINISTRATOR SAŠA
Poštovani posetioci, dragi prijatelji i zemljaci !!

U svojstvu administratora i na čelu ovog sajta nalazim se već punih četiri godina. Tokom proteklih godina bilo mi je pravo zadovoljstvo družiti se sa vama i svima koji su učestovali u diskusijama. Sa užitkom čitao sam vaše ozbiljne i šaljive komentare i teme, ali vam moram reći da sam imao i razne neprijatnosti. Neprijatnosti su se uglavnom svodile na NEosnovane optužbe, ucene, pretnje... meni i mojoj porodici od strane pojedinaca i sve zbog toga što nisam pristao da sliku Batinca na ovom sajtu prezentujem po šablonu koji je njima odgovarao, nego onakvom kako ona stvarno izgleda. Ja neću ulaziti u detalje, ali kažem vam kao jedan od članova administracije vodeći ovaj sajt, da sam se pravedno i lavovski borio sa svim izazovima, i uspeo da na kraju izađem kao pobednik.

Pored ineteresantnih, kritičkih, poučnih, šaljivih... komentara i tema na forumu ovog sajta, ponekada su padale tešeke teme, komentari i reči pojedinaca. Za mnoge teme, komentare i reči od strane pojedinaca bio sam uvek neosnovano optužen sa obrazloženjem da sam ih ja pisao, i ako smo imali 126 registrovanih korisnika koji su učestvovali u diskusijama. Ja na to nisam obraćao veliku pažnju i nisam brisao teme i komentare samo  zato što sam poštovao svačiju ličnost i mišljenje.

Tokom ove 2009 godine kao jedan od čelnih ljudi ovog sajta dobio sam obaveštenje da će doći do gašenja domena Batinac.com. Razlozi su bili: nadoknada određene sume novaca za dosadšnje korišćenje stare verzije sajta i novčana nadoknada za produžetak domena, kupovine postojeće verzije sajta ili izrade nove verzije sajta. Znam da mnogi neznaju kakva posledica može nastati zbog gašenje domena ali ja ću vam ukratko objasniti. Kada jednom dođe do gašenja domena, da bi se domen povratio, potrebno je da se napiše molba i čeka 2-3 meseca na odluku i odobrenje. To nije tako opasno, ali je opasno ako bude još neko konkurisao za isti domen, jer u tom slučaju verovatnoća je vrlo mala da nam se domen odobri, i ovo znaju svi koji rade WEB prezentacije i registruju domene, a sada mislim da znate i Vi zašto sam ja ovo uradio.

U našem selu, na našu žalost nema vlast, i nisam imao kome da se obratim za pomoć i mišljenje, pa sam zato odlučio po svojoj savesti da sav teret preuzmem na sebe sa ciljem da uradim pravu stvar za naše selo. Isplatio sam novčanu sumu u visini od 1350 Franaka i vredno radio tri meseca da bi izradio nov sajt. Na ovom sajtu osim estetske promene i tehničkih dopuna, zadržao sam sve teme i komentare koje su  postojale na staroj verziji sajta. Verovatno će se neko pitati zašto sam ja sve ovo uradio ako nisam imao nekakav svoj cilj. Tačno! Ja sam imao i imam cilj! Moj jedini cilj je bio i ostao da ovo selo ima svoju odgovarajuću NEZAVISNU I DEMOKRATSKU  Web prezentaciju!

Tokom izrade sajta imao sam mnogo problema, jer mi je najteže bilo napraviti sajt koji će da ima sve i bude svima po ukusu, i kada sam pomislio da sam sve napravio. Hostirao sam sajt i na moju nesreću pored reči pohvale, dobio sam žestoke kritike i pretnje pojedinaca.  Ja o njima imam mnogo više da kažem na odnosu onoga što su oni o meni rekli, ali neću! Kritike i pretnje su mi bile upućene na ovom sajtu, u što ste mogli i sami da se uverite, ali i putem elektronske pošete (e-mail). Kritike su upućene sa obrazloženjem da je problem u sadržaju koji stoji u temama i komentarima ovog sajta. Moguće da su upravu, ali Ja obrazloženje nemogu da prihvatim u potpunosti jer sadržaji zbog koga sam ja dobio kritike i pretnje  a koje ja licno nisam napisao stoji godinama na sajtu Batinac.com, i nikome nije smetalo do sada, ali neću o tome jer vam se ne obraćam zbog toga. Pošto su kritike upućene samo meni, mene vide kao dežurnog krivca za sve, dozvolio sam sebi da ovaj problem rešim sam.

Razmišljao sam nekoliko dana šta da radim? Konsultovao sam i ostale članove administracije jer mi je teško bilo da se odlučim dali da određene teme i komentare obrišem ili ne. Teško mi je bilo zato što brisanjem povređujem nekoga i nečije delo, ali ako to ne uradim, moram ratovati sa pojedincima kako bi im dokazao da ja ne pišem i kao čovek ne odobravam ovakve teme i komentare. Posle dužeg razmišljanja, teškog srca odlučio sam da obrišem komentare i teme koje su na neki način imale neprikladne sadržaje. Sa ovime što sam rekao i uradio ne branim sebe, ne napadam nikoga, ali želim da se izvinim ljudima koje sam izbrisao.

Ko je u ovom slučaju  upravu a ko ne, mi dijalogom na ovaj način ne možemo da saznamo pa sam zato odlučio da ovo prvi prekinem i ako nisam prvi započeo, a to očekujem i od druge strane da uradi. Pored ovoga odlučio sam da naparvim malu anketu sa pitanjem koje glasi: Šta vam na ovom sajtu smeta i šta bi ste još volelii da vidite na ovom sajtu?

Zato vas molim da upravo na ovu temu odnosno na Komentare napišete vase predloge.

Anketa će trajati mesec dana pa zato iskoristite ovo i napišite ono što bi ste ovde na ovom sajtu želeli da vidite.

Ja imam privatan život i neću imati uvek vremena za ovakve razgovore a i sam sajt Batinac.com nije moj privatan sajt i ako sam ja lično sve potrebno nadoknadio sam. Sve što na ovom sajtu radim, radim bez pokrića i plaćam iz mog novčanika, i kažem da u buduće neću snositi nikakavu odgovornost za dešavanja na njemu, a po najmanje trpeti uvrede i ucene zbog istog ma ko to bio. Svako stoji iza svog komentara i odgovara za sebe. U ovoj anketi zamolio bih vas da poštujete pravila! Iznesite samo vaše mišljenje-kritike na račun tema i komentara što kraće... ali ne i na račun pojedinaca ili mene! Jer svi ti komentari, predlozi, kritike... biće izbrisani!

Prijateljski Pozdrav.                                        Saša Milošević

Pozivi/Views: 1317 | Ubaceno od: Admin | Rejting: 5.0/1
Ukupno Komentara: 0
s="Normal" id="dnn_ctr399_HtmlModule_HtmlHolder0" style="color: rgb(220, 220, 220);">
Ime *:
E-mail Adresa:

Aboniraj: 1
Ubaci Sigurnosni-kod *:
 << Klikni ovde - (Promeni izgled Koda)..


Da bi ste ucestvovali u diskusijama postojecih tema nije potrebna registracija, dovoljno je lepo ponasanje... Hvala!


 
Loguj se

Dnevna Poseta


Fotoalbum


Batinac na Mapi
Batinac na Mapi
Batinac na Mapi


Crkva Batinac
Neue Seite 1
Crkva Batinac

Konverter valuta
Konvertor Valuta
Kursna Lista

Facebook Batinac
Selo Batinac
Crkva Batinac

Radio Dak

Radio Dak


Selo Vlaska
Selo Vlaska

Partneri
Foto Milan
Vila Sah
Kalendar rs.


Linkovi

Koznazna.com

Pomoravac info.
Autentik net.


CH Pretraživač
Google Pretrazivac
You Tube

Search ch.
Ricardo ch.
Auto Skout 24

Blick ch.
20 Minuten ch.


Statistika

Online na Mreži: 1
Gost: 1
Korisnik: 0

Ukupna Poseta


Add This

Bookmark and Share



Copyright 2024 by batinac.com  Hosting vom uCoz