Subota, 21.05.2022, 14:32Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde                            
 


//batinacinfo.ucoz.com/welcome.gif

batinac.com
 
     GLAVNA STRANA ::  MOJ PROFIL ::  REGISTRUJ SE ::  LOGUJ SE ::  Prijavljeni ste kao: Gost ::  Grupa "Gost" ::  Odjava :: Odjavi se :: Dobrodosli, Gost RSS

  


Batinacki Asfalt


Glavni meni

Zanimljivosti

Prijatelji Sajta

Citati

Vic Dana

Mini-Chat

Anketa
Kako vam se svidja novi Sajt ?
Ukupno odgovora: 309

Vesti Dana

Sve Vesti
Sve Vesti

Srpska Dijaspora
Ministrastvo za Dijasporu
Srpska Dijaspora

Srpska Politika
Srpska Analitika


Prijatelji Sajta

Bogojevic Reisen

Iris BestattungFoto Galerija
Grcka com.
Travel Videos

Podeli
Neue Seite 1

 Nova Godina SMS
U Zidinama Hilandara rodila se vera stara, rodila se jos od Hrista, ja je volim jer je cista. Ta vremena behu davna - SRECNA NOVA PRAVOSLAVNA!!!!
Sve sto te je bolelo u staroj neka te u Novoj ne boli, Sve sto te je volelo u staroj neka te i u Novoj godini voli!
DOK CESTITKU CITAS OVU I GODINU CEKAS NOVU, IZ MOG SRCA PRIMI ZELJU, DOCEKAJ JE U VESELJU. NEK TI JE ZIVOT PUN SRECE I SNOVA, NEK TI JE SRECNA GODINA NOVA!!!
Da imas zdravlja i da imas srece, DA se ostvare zelje i manje i vece, DA zracis vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju zivota imas dugu.  DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imas u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i da ti sve u novoj godini pocinje sa DA!!! SRECNA NOVA!!
Kad poslednji tren najavi ponoć,nestaće bajka najlepših snova?*** Poljubićeš drugu umesto mene, ali ipak*** Andjele Srecna ti Nova!!!!
Kada 31-vog sat otkuca ponoc, neka Vam u pomoc dodje moc...da zazelite SVE STO VOLITE i da se za najdraze pomolite...da godinu staru ispratite, a da u Novoj samo slavite...a ono sto zelim uz ova slova SRECNA VAM GODINA NOVA
Zelim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepse, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan pocne sa osmehom traje srecom i zavrsi lepim snom! SRECNA NOVA

Zaboravi svu tugu, muku i bol, u ovoj godini samo voli, i nedozvoli da ti zelje neko kvari, u ovoj godini sve ih ostvari. SRACNA NOVA GODINA!!!!!

Neka vam snovi postanu stvarnost, neka vam zdravlje postane trajnost, neka vas ljubav u srcu greje, neka se ostvare sve vaše želje, neka vam bude srecna ova GODINA NOVA.
DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imas dugu... DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u novoj godini pocinje sa DA! SRECNA NOVA!
Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše, puno zdravlja, uspeha i ljubavi. Neka ti svaki dan počne osmehom, traje srećom i završi lepim snovima... SREĆNA NOVA!
SREĆNA TI NOVA GODINA! Na poklon ti šaljem LJUBAV upakovanu u ISKRENOST sa mašnicom od BRIGE i zapečaćenu LEPIM ŽELJAMA. Neka ti ona daje SREĆU i SIGURNOST celog života.  SREĆNA NOVA GODINA ....
Budi uvek u ratu sa svojim porocima, a u miru sa svojim susedima i bićeš bolji čovek u Novoj.
Nazdravimo novoj godini kao još jednoj šansi da sve postavimo na svoje mesto.
Svaki trenutak u danu ima svoju vrednost. Jutro donosi NADU, poslepodne VERU, veče LJUBAV, a noć ODMOR. Nadam se da ćeš u svakom ovom trenutku uživati svakoga dana u 2010. SREĆNA TI NOVA!
Uz miris svih ruža, uz sva svetla sveta i sve dečije osmehe želim da Ti se svi snovi ostvare… SREĆNA NOVA
Želim ti: lepotu u januaru, ljubav u februaru, mir u martu, bezbrižnost u aprilu, zabavu u maju, uživanje od juna do novembra, sreću u decembru… Ukratko - želim ti srećnu i prelepu 2010.
Ni za jednu životnu stazu ne postoji vodič, svaka je neispitana i neponovljiva. Zato je u životu avantura pravilo, a ne izuzetak. Srećna ti Nova Godina!
DA imas zdravlja i DA imas sreće, DA se ostvare želje i manje i veće, DA zračiš vedrinom, a odbacis tugu, DA liniju života imas dugu… DA ti se snovi ostvare na javi, DA lepe misli imaš u glavi, DA ti drage osobe budu deo sna i DA ti sve u novoj godini pocinje sa DA! SRECNA NOVA!
Otvaramo knjigu. Njene stranice su prazne. Sami ćemo na njih ispisati reči. Knjiga se zove Mogućnost, a njeno prvo poglavlje - Novogodišnje veče.


Loguj se

Dnevna Poseta


Fotoalbum


Batinac na Mapi
Batinac na Mapi
Batinac na Mapi


Crkva Batinac
Neue Seite 1
Crkva Batinac

Konverter valuta
Konvertor Valuta
Kursna Lista

Facebook Batinac
Selo Batinac
Crkva Batinac

Radio Dak

Radio Dak


Selo Vlaska
Selo Vlaska

Partneri
Foto Milan
Vila Sah
Kalendar rs.


Linkovi

Koznazna.com

Pomoravac info.
Autentik net.


CH Pretraživač
Google Pretrazivac
You Tube

Search ch.
Ricardo ch.
Auto Skout 24

Blick ch.
20 Minuten ch.


Statistika

Online na Mreži: 1
Gost: 1
Korisnik: 0

Ukupna Poseta


Add This

Bookmark and ShareCopyright 2022 by batinac.com  Hosting vom uCoz