Subota, 21.05.2022, 13:59Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde                            
 


//batinacinfo.ucoz.com/welcome.gif

batinac.com
 
     GLAVNA STRANA ::  MOJ PROFIL ::  REGISTRUJ SE ::  LOGUJ SE ::  Prijavljeni ste kao: Gost ::  Grupa "Gost" ::  Odjava :: Odjavi se :: Dobrodosli, Gost RSS

  


Batinacki Asfalt


Glavni meni

Zanimljivosti

Prijatelji Sajta

Citati

Vic Dana

Mini-Chat

Anketa
Kako vam se svidja novi Sajt ?
Ukupno odgovora: 309

Vesti Dana

Sve Vesti
Sve Vesti

Srpska Dijaspora
Ministrastvo za Dijasporu
Srpska Dijaspora

Srpska Politika
Srpska Analitika


Prijatelji Sajta

Bogojevic Reisen

Iris BestattungFoto Galerija
Grcka com.
Travel Videos

Podeli
Neue Seite 1

 


 

     


Advertisement


Banja Junaković
 

Prvi termalni izvori otvoreni su na ovom prostoru 1913. godine, ali tek 1927. godine je izvrsena temeljna analiza mineralnih svojstava vode, kada je utvrđeno da termalne vode ove banje spadaju u isti red kao i vode u Karlovim Varima (Česka).

Banja Koviljača
www.banjakoviljaca.rs
Banja Koviljača se nalazi u zapadnoj Srbiji u regionu Podrinja. Smeštena je na desnoj obali Drine u podnožju planine Gučevo, na nadmorskoj visini od 125m. Do Banje Koviljače se drumski stiže autoputem Beograd-Ruma a zatim regionalnim putem Ruma-Šabac

Banja Vrujci
www.banjavrujci.rs

Gamzigradska banja
www.gamzigradskabanja.org.rs
Gamzigradska banja se nalazi u istočnoj Srbiji, 220km jugoistočno od Beograda, a 11 km zapadno od Zaječara. Leži na 160 m nadmorske visine u meandarskoj dolini donjeg toka Crnog Timoka, na samim njegovim obalama, nedaleko od magistralnog puta Zaječar.

Gornja Trepča
www.gornjatrepca.rs
Voda prirodnog lečilišta "Gornja Trepča" je slabo alkalna, hidrokarbonatna, oligo mineralna, akratoterma. Temperatura je od 28-31 °C i u sebi sadrzi katjone i anjone-magnezijum, kalcijum, natrijum, kalijum, hlor karbonata i sulfata kao i mikroelemena

Vranjska Banja
 
Specijalna bolnica za rehabilitaciju Vranjska Banja

www.vranjskabanja.co.rs

Vranjska Banja se nalazi na jugu Srbije, dvanaest kilometara jugoistočno od Vranja na nadmorskoj visini od 400 metara. Pominje se jos u povelji kralja Stefana Dušana iz XIV veka. Iznad crkve Svetog Ilije na desnoj strani reke Banjštice , nalaze se tragovi srednjevekovnog grada Izoma. Za vreme turske vladavine dolazi do stagnacije u kulturnom i privrednom razvoju i iseljavanja stanovništva. Turci su Banju nazivali Ilidžom i koristili njene termalne izvore.
Medicinske Usluge, Broj 1 u Evropi.

Vrnjačka banja
www.vrnjackabanja.co.rs
Vrnjačka Banja se poslednjih godina značajno opredelila za razvoj sportskog turizma pa je sve više onih gostiju koji u Vrnjačku Banju dolaze na sportske pripreme, sportske igre, rekreaciju i sl. Sportsko rekreacioni centar "Raj" sa tri travnata fudbalska terena.

Ribarska banja
www.ribarskabanja.co.rs
Ribarska Banja, oaza čistog planinskog vazduha, zdrave hrane i lekovitih vrela se nalazi na 540 metara nadmorske visine na padinama Velikog Jastrepca, zaklonjena od vetrova i naglih temperaturih promena.

Banja Igalo
(kod Herceg Novog)
The Institute in Igalo and the Mediterranean Health Center is the largest and the best-known institution for Multidisciplinary and European Spa Treatment in the Mediterranean. It has been at forefront of modern Physical and Preventive medicine.

Prolom banja
www.prolombanja.com
Prolom Banja se nalazi na jugu Srbije, 85 km od Niša, 23 km jugoistočno od Kuršumlije, na južnim padinama planine Sokolovice (550-668 m nadmorske visine).Prolom Banja je povezana magistralnim putem od Niša. Do Banje se dolazi direktnim autobuskim linijom.

Bukovička banja
www.bukovickabanja.com
Nalazi se u samom srcu Šumadije, na nadmorskoj visini većoj od dvesta metara, pod zelenim okriljem Bukulje i u neposrednoj blizini Venčaca. Od Beograda je udaljen oko 80 kilometara, a znatno bliži su mu Topola, Mladenovac, Lazarevac.

Lukovska banja
www.lukovskabanja.com
Na jugu Srbije, 36 km zapadno od Kuršumlije, na istočnim padinama Kopaonika smeštena je Lukovska Banja na 681n.v. (najvišlja u Srbiji) Udaljena je od Niša 101 km, Kruševca 107 km i Beograda 297 km.Indikacije 1. Hronične upale - reuma.
 
 
Sokobanjska kotlina je mala oblast u centralnom delu istočne Srbije, jasno ograničena sa svih strana planinama, do 1600 metara nadmodske visine. Ona leži izmedju planine Rtnja na severu, Ozrena, Leskovika i Device na jugu i izmedju moravske doline na zapadu i timočke na istoku.

   
Loguj se

Dnevna Poseta


Fotoalbum


Batinac na Mapi
Batinac na Mapi
Batinac na Mapi


Crkva Batinac
Neue Seite 1
Crkva Batinac

Konverter valuta
Konvertor Valuta
Kursna Lista

Facebook Batinac
Selo Batinac
Crkva Batinac

Radio Dak

Radio Dak


Selo Vlaska
Selo Vlaska

Partneri
Foto Milan
Vila Sah
Kalendar rs.


Linkovi

Koznazna.com

Pomoravac info.
Autentik net.


CH Pretraživač
Google Pretrazivac
You Tube

Search ch.
Ricardo ch.
Auto Skout 24

Blick ch.
20 Minuten ch.


Statistika

Online na Mreži: 1
Gost: 1
Korisnik: 0

Ukupna Poseta


Add This

Bookmark and ShareCopyright 2022 by batinac.com  Hosting vom uCoz