Nedelja, 25.10.2020, 20:24Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde                            
 


//batinacinfo.ucoz.com/welcome.gif

batinac.com
 
     GLAVNA STRANA ::  MOJ PROFIL ::  REGISTRUJ SE ::  LOGUJ SE ::  Prijavljeni ste kao: Gost ::  Grupa "Gost" ::  Odjava :: Odjavi se :: Dobrodosli, Gost RSS

  


Batinacki Asfalt


Glavni meni

Zanimljivosti

Prijatelji Sajta

Citati

Vic Dana

Mini-Chat

Anketa
Kako vam se svidja novi Sajt ?
Ukupno odgovora: 309

Vesti Dana

Sve Vesti
Sve Vesti

Srpska Dijaspora
Ministrastvo za Dijasporu
Srpska Dijaspora

Srpska Politika
Srpska Analitika


Prijatelji Sajta

Bogojevic Reisen

Iris BestattungFoto Galerija
Grcka com.
Travel Videos

Podeli
Neue Seite 1

 


Glavna Strana » 2010 » Februar » 21 » Majci presudio zbog kuće
10:42
Majci presudio zbog kuće

Ćerka Slađana i komšija Toplica Petrović
 
ĆUPRIJA - Zvanični rezultati obdukcije, koji se još čekaju, pokazaće da li je Vladanka Stanković (67) iz sela Batinac kod Ćuprije, bila seksualno zlostavljana pre nego što je ubijena u noći između nedelje i ponedeljka.

Za njenu smrt osumnjičen je Vladankin sin Dragiša Vojinović (49) iz Ćuprije, koga je policija uhapsila istog dana kada je na poziv Vladankinih ćerke i zeta otkriveno njeno beživotno telo u kući.
Prema
rečima meštanina Toplice Petrovića, koji je sa suprugom Sibinkom došao u ponedeljak kod Vladanke da ga ošiša, Vladanka je naga ležala na podu sobe.
- Od pojasa do kolena bila je pokrivena suknjom. Glava joj je bila modra! Pitao sam njenog sina Dragišu, koji nas je pustio da uđemo u kuću, šta se dogodilo. Odgovorio mi je da mu je majka takva noćas došla prebijena i da je preminula - kaže Toplica Petrović.
On dodaje da je Vladankin pas koji je stajao na prozoru trošne kuće u kojoj je Vladanka živela sama, a od nedavno sa sinom, zavijao kada su u ponedeljak oko osam sati, pokucali na vrata.
 
- Dragiša nam je otvorio i pustio nas je da uđemo. Bio je pijan. Vladanku na podu sobe videla je najpre moja žena. Mislila je da je pijana, ali sam odmah uočio da je mrtva. Prizor je bio strašan. Odmah smo pozvali Vladankinog zeta i ćerku, a oni su zvali policiju - priča Toplica.
Prema kazivanju meštana Batinca, Vladanka je donedavno živela sama, vrlo skromno. O njoj je brinula ćerka Slađana koja sa porodicom živi u Ćupriji, zbog čega joj je majka i prepisala trošnu kuću i imovinu. Sin Dragiša je, takođe, do nedavno živeo sa ženom u Ćupriji, ali je počeo da stalno pije, pa ga je ona napustila. Zato se pre nove godine vratio da živi sa majkom.
- Vladanka ga je primila, ali su se stalno svađali. Dragiša joj je zamerao što je sve prepisala ćerki - kaže komšija Momir Paunović.
Pozivi/Views: 840 | Ubaceno od: Admin | Rejting: 3.7/3
Ukupno Komentara: 1
 

1. Komentar

11:10  Spam


Ubaceno od: Milosevic Sasa (21.02.2010 11:10) [Glavna Strana]

Izvor Blic: Vesti Hronika... (Anita Đukić)

Neverica u selu Batinac kod Ćuprije posle zločina

Majci odgrizao nos i pretukao je na smrt

Dragiši V. (49) iz sela Batinac kod Ćuprije istražni sudija odredio je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u ponedeljak ujutro ubio svoju majku Vladinku Stanković (67).

Vladinka StankovićStravičan zločin u selu Batinac ostavilo je meštane ovog kraja bez daha i komentara. Ipak, neki se prisećaju stravičnog prizora u ponedeljak ujutro u Vladinkinoj kući.
- Sa suprugom sam u osam sati došao kod Vladinke, jer je trebalo da me ošiša. Prethodnog popodneva bila je kod nas na kafi i tada smo se dogovorili za šišanje. Bila je toliko siromašna da ni žilet nije imala pa mi je rekla da ponesem svoj. Vrata nam je tog jutra otvorio Dragiša. Sijalica je gorela i odmah smo supruga Dragica i ja videli njene noge pored kreveta, na patosu. Bila je gola samo pokrivena nekom starom suknjom - kaže Toplica Petrović, komšija ubijene žene.
Vladinka je volela da popije pa su, kako kaže, pomislili da je pijana. Tada je Dragiša tiho počeo da priča "mama mi je umrla".
- Ušli smo i zatekli stravičan prizor. Vladinki je vrh nosa bio odsečen ili odgrižen, kosa joj je iščupana sa glave, lice razbijeno, modro, naduveno, podlivi po celom telu. Pitao sam Dragišu šta je bilo, a on mi je rekao da je umrla te noći oko četiri sata. Ubrzo je rekao da je umrla u jedan sat. Pitao sam ga da li je zvao policiju, a on mi je odgovorio da ćutim i da nikom ne pričam - kaže Petrović.
Izašli su iz kuće i Dragiša je od Petrovića zatražio cigaretu. Petrović je odmah pozvao Vladinkinog zeta koji je obavestio policiju.
Komšinica Milene Pantić navodi da je Dragiša je tog jutra, dok je telo njegove majke bilo na podu, skuvao sebi kafu i doručkovao.

Komšije i rođaci ispred kuće u kojoj se dogodilo ubistvo - Gledao je televiziju, jeo, popio kafu, dok je ona ležala pored. On je monstrum! Rođenu majku je unakazio, ubadao ju je kišobranom u leđa, udarao kamenom i hoklicom, svime što je našao. Zidovi i šporet bili su krvavi, pod je bio potpuno mokar jer je verovatno sipao vodu preko nje da je osvesti. Kad ga je policija odvodila, okrenuo se prema nama koji smo se okupili i nasmejao nam se. Bio je prek, neprijatan i niko u dvorište nije mogao da uđe od njega. On je čovek koji ima ćerku i dva unučeta. Katastrofu je napravio - kaže komšinica Milena Pantić.
Prve Vladinkine komšije čule su zapomaganje u nedelju poslepodne, ali nisu pozvale policiju jer su se takve scene bile uobičajene.
- Vikala je: "Pusti mi glavu. Skloni se od moje glave." Ali to se često dešavalo pa nismo znali da će je ubiti. Mnogo ju je maltretirao. Oboje su pili. Nismo smeli da uđemo unutra. On je napustio ženu pre tri meseca i od tada je kod majke. Stravično je ovo što je rođenoj majci uradio, ona je bila dobra prema komšijama - kaže Dejan Ilić.
Vladinka Stanković će biti sahranjena danas na groblju u Batincu.

s="Normal" id="dnn_ctr399_HtmlModule_HtmlHolder0" style="color: rgb(220, 220, 220);">
Ime *:
E-mail Adresa:

Smileys
Aboniraj: 1
Ubaci Sigurnosni-kod *:
 << Klikni ovde - (Promeni izgled Koda)..


Da bi ste ucestvovali u diskusijama postojecih tema nije potrebna registracija, dovoljno je lepo ponasanje... Hvala!


 
Loguj se

Dnevna Poseta


Fotoalbum


Batinac na Mapi
Batinac na Mapi
Batinac na Mapi


Crkva Batinac
Neue Seite 1
Crkva Batinac

Konverter valuta
Konvertor Valuta
Kursna Lista

Facebook Batinac
Selo Batinac
Crkva Batinac

Radio Dak

Radio Dak


Selo Vlaska
Selo Vlaska

Partneri
Foto Milan
Vila Sah
Kalendar rs.


Linkovi

Koznazna.com

Pomoravac info.
Autentik net.


CH Pretraživač
Google Pretrazivac
You Tube

Search ch.
Ricardo ch.
Auto Skout 24

Blick ch.
20 Minuten ch.


Statistika

Online na Mreži: 1
Gost: 1
Korisnik: 0

Ukupna Poseta


Add This

Bookmark and ShareCopyright 2020 by batinac.com  Hosting vom uCoz