Petak, 26.04.2024, 01:55Optimizovano za Mozilla Firefox - Možete da skinete ovde                            
 






//batinacinfo.ucoz.com/welcome.gif

batinac.com
 
     GLAVNA STRANA ::  MOJ PROFIL ::  REGISTRUJ SE ::  LOGUJ SE ::  Prijavljeni ste kao: Gost ::  Grupa "Gost" ::  Odjava :: Odjavi se :: Dobrodosli, Gost RSS

  


Batinacki Asfalt


Glavni meni

Zanimljivosti

Prijatelji Sajta

Citati

Vic Dana

Mini-Chat

Anketa
Kako vam se svidja novi Sajt ?
Ukupno odgovora: 309

Vesti Dana

Sve Vesti
Sve Vesti

Srpska Dijaspora
Ministrastvo za Dijasporu
Srpska Dijaspora

Srpska Politika
Srpska Analitika


Prijatelji Sajta

Bogojevic Reisen

Iris Bestattung



Foto Galerija
Grcka com.
Travel Videos

Podeli
Neue Seite 1

 


Glavna Strana » 2009 » Avgust » 22 » Uskracena demokratska prava
01:19
Uskracena demokratska prava
By Miki @  :: 29. septembar 2007
 
Na sajtu batinac.com-u su posetiocima uskracena osnovna prava da se izjasne. Na sajtu su odobrene samo novosti koje njima ide u prilog. Od kraja nedelje su mi izbrisali vise puta novost o Vlaskoj Demokratskoj Stranci Srbije sa navodom da batincani ne vole tu stranku!!!

MislIo sam da je demokratski sistem pravo coveka da se izjasni i politicki sam opredeli. Na ovom sajtu je ocigledno demokratija ima znacenje samo ja znam sta je dobro za vas i samo ja znam u sta vi smete da verujete... Ja sam mislIo da je to diktatura i da vise nepostoji ali sam ocigledno pogresio. Ovo vazi samo za jedan deo administratora i nadam se da ce drugi deo preduzeti mere i resiti te racune. Pozdrav Miki

Pozivi/Views: 1559 | Ubaceno od: Host | Rejting: 0.0/0
Ukupno Komentara: 3
 

1. Komentar

01:20  Spam


Ubaceno od: Milosevic Sasa (22.08.2009 01:20) [Glavna Strana]

By TheBoss @ 1. oktobar 2007 19:57 Delete

Da Miki, ja sam izbrisao tvoj thead, u Cupriji je vec bila jedna sednica, te demokratske stranke... Ja sam licno bio tamo i jos par Batincana i mogu ti reci da niko iz Batinca nije podrzao tu stranku ili pak postao njen simpatizer!??

Ja sam ponosan Vlauca, pricam Vlaski i drzim do nasih tradicija, ali to nije razlog da se Vlasi odjednom podignu i zele te ovo, te ono, mi nismo Rumuni i ne treba nam novi Vlaski jezik sa rumunskim recima u njemu, koji garantujem da vise od 80% Vlaha ne razume!
Time se samo bez razloga stvara mrznja izmedju Srba i Vlaha!!! Shvatam da ti ovim nikoga nisi hteo da povredis niti je to tvoj cilj i ja te razumem ali moras i ti mene da razumes da Batincani ovakve stvari ne vole ni da gledaju, ni da citaju u to sam apsolutno ubedjen.

Moje je misljenje da se ovakvim Aktom pokrece mrznja na Nacionalnoj osnovi a nama to ni najmanje nije potrebno pa se pitam cemu sve ovo i odkud nama odjednom novi recnik i to jos Rumunski a ne Vlaski ????

Licno nemam nista protiv, da ovde na sajtu svako kaze svoje misljenje i postavi svoje komentare ali zasto ne na srpskom jezik!

Pozdrav ....

 

2. Komentar

01:21  Spam


Ubaceno od: Milosevic Sasa (22.08.2009 01:21) [Glavna Strana]

By Miki @ 2. oktobar 2007 20:09 Delete

TheBoss,
Iz tvoje price mozda pogresno zakljucujem da si pogresno informisan. Rekao si par batincana zajedno sa tobom znaci ne i celo selo. Nemozes biti ubedjen da bas neko od tih batincana ne promeni misljenje. Bas zato sto tvoj strah za uclanjenj razumem pozivam te da prisustvujes na sastanku. Ova stranka ne stvara mrznju medju nas i Srbe a to cu ti dokazati na sednici zato sto ti obecavam i pored toga sto sam poverenik stranke, da se necu kandidovati za predsednika odbora i da cu licno predloziti da to bude bas Srbin zato sto clanovi VDSS-a nisu samo Vlasi vec i Srbi. Iz predhodnog mozes da zakljucis da je tvoje misljenje o nacionalnoj mrznji neosnovano i samim time i netacno. Sto se tice cinjenice da vecina nas ne razume u potpunosti Rumunski jezik, to je rezultat perioda istorije stare jugoslavije gde su osnovna ljudska prava bila uskracena. 80% je velika cifra a cini mi se i netacna, pokusaj da saslusas rumunski i videces da osim modernih reci koje smo mi pruzeli od srba sve reci u iste sa malom razlikom u izgovoru istoj razlici kao i Beogradski izgovor sa Prokupskim i Niskim.

Zadnje pitanje ne razumem ??? Pa novost je i bila upisana na srpskom. Pitam se da li si je uopste procitao. Da znam da pisem Rumunski to jest Vlaski pisao bih i na tom jeziku nevidim sta to menja. Nije vazno na kome je jeziku napisano vazno je sta je napisano.
Prijateljski pozdrav od Mikija.

 

3. Komentar

01:21  Spam


Ubaceno od: Milosevic Sasa (22.08.2009 01:21) [Glavna Strana]

By TheBoss @ 2. oktobar 2007 20:43 Delete

Ma ne plasim se ja nicega, samo boga :)) Licno nisam ni u jednoj stranci, jer me politika nimalo ne interesuje! Samo ne zelim da mi neko psuje vlasku mater, zbog nekog drugog!

s="Normal" id="dnn_ctr399_HtmlModule_HtmlHolder0" style="color: rgb(220, 220, 220);">
Ime *:
E-mail Adresa:

Aboniraj: 1
Ubaci Sigurnosni-kod *:
 << Klikni ovde - (Promeni izgled Koda)..


Da bi ste ucestvovali u diskusijama postojecih tema nije potrebna registracija, dovoljno je lepo ponasanje... Hvala!


 
Loguj se

Dnevna Poseta


Fotoalbum


Batinac na Mapi
Batinac na Mapi
Batinac na Mapi


Crkva Batinac
Neue Seite 1
Crkva Batinac

Konverter valuta
Konvertor Valuta
Kursna Lista

Facebook Batinac
Selo Batinac
Crkva Batinac

Radio Dak

Radio Dak


Selo Vlaska
Selo Vlaska

Partneri
Foto Milan
Vila Sah
Kalendar rs.


Linkovi

Koznazna.com

Pomoravac info.
Autentik net.


CH Pretraživač
Google Pretrazivac
You Tube

Search ch.
Ricardo ch.
Auto Skout 24

Blick ch.
20 Minuten ch.


Statistika

Online na Mreži: 1
Gost: 1
Korisnik: 0

Ukupna Poseta


Add This

Bookmark and Share



Copyright 2024 by batinac.com  Hosting vom uCoz